nhar

Beurs voorbereiding-training-standbemanning

U gaat naar de beurs en hoe nu verder ? Improvisatieacteurs.nl zorgt er samen met u voor dat uw beursdeelname opvalt. Hoe valt u op? Door samen met u te kijken wat u wilt bereiken! Wilt u alleen aandacht voor uw nieuwe product? Of wilt u juist bepaalde prospects op uw...

Trainingacteur Gastvrijheid en Hospitality

Een Trainingsacteur inhuren voor Uw medewerkers? Dat is toch niet nodig.....  Wellicht denkt u dat. Maar wist u dat u meer omzet kunt genereren met getrainde medewerkers. Soms zien acteurs meer dan u denkt.Het is ons vak om open te staan voor signalen uit de omgeving....

Trainingsacteurs huren?
Wij brengen beweging en houden aandacht vast!

Ruiken, voelen, horen, proeven en zien zijn de zintuigen die onze Improvisatieacteurs gebruiken om succesvolle evenementen én trainingen te organiseren.

Met deze aanpak brengen wij mensen daadwerkelijk fysiek en mentaal in beweging en kiezen we een andere aanpak dan de klassieke competentie- of vaardighedentraining.
Of dat nu live op locatie gebeurt of hybride (online en live voor een kleine groep) wij kunnen daarbij van dienst zijn. Samen met onze AV partners maken we graag maatwerk voor u.

Onze ervaren acteurs en trainers hebben een rijk pallet aan acts, trainingen, workshops en evenementen beschikbaar die zij voor gerenommeerde opdrachtgevers ontwikkeld hebben. Waar een klassieke training met rollenspel zelden de juiste energie opwekt bij de deelnemers is het improvisatievermogen en de samenwerking van onze trainers juist de kracht om iedere deelnemer in een ongedwongen setting in beweging te krijgen.

Een maatwerkconcept van Improvisatieacteurs waarmee we de kracht van onze trainers zeer gericht inzetten om uw medewerkers een nieuwe impuls te geven. Dit doen wij door eerst samen met u een analyse te maken van uw doelen (waarom?), samenstelling van de groep (generatie), culturele aspecten (formeel of juist niet) en eerdere trainingservaringen.

Onze acteurs/trainers hebben vaak verrassende combinaties en activiteiten om problemen inzichtelijk te maken. Ook hybride en online!

  • Wat denkt u van bewegingstheater om vitaliteit los te maken?
  • Generatietheater om de generatiekloof te dichten?
  • Shocktherapie om een heftige verandering in te luiden?
  • Of pantomime les om het non-verbale te laten voelen?
  • Of een acteur die ineens op de werkvloer verschijnt en het improvisatievermogen van uw medewerkers op de proef stelt?
  • Agressiebeheersing.
    Het kan allemaal op basis van uw wensen!

Met de nodige dosis humor bieden onze trainers en acteurs een inspirerende ervaring die de energie zal los maken om uw organisatie in beweging te brengen en te houden. Zowel online als ook live op locatie. Met bewezen resultaat.

Meer weten over de mogelijkheden? Bel vandaag, vrijblijvend, op telefoonnummer: 0297-521919.

 

Top-prestatie geleverd! Beste partner in AV! Dank Ruud & Crew en natuurlijk Michel Rahn , de moderator, die 31x opnieuw met alle energie de studenten en hun familie enthousiast ontving! Een marathon! Dank ook aan alle collega’s uit de teams van MBO College Airport Hoofddorp en MBO College Amstelland voor hun hulp. 💪🙏.

Nicky Schiphorst

Communication Management , MBO College Airport

Gaby en Mascha hebben de pijnpunten in onze organisatie duidelijk en inzichtelijk gemaakt. Ook de oprechte aandacht en de complimenten in de pauze’s bij onze medewerkers op de verschillende locaties
werd zeer gewaardeerd.

L. K.

HRM adivseur, Regio Gemeente

Het Congres is een groot succes geworden mede door de inbreng van het bedrijf ‘Improvisatieacteurs’ en wel specifiek door Michel Rahn. Op zeer professionele en ludieke wijze werden de deelnemers welkom geheten en de sprekers geïntroduceerd. Vele malen heb ik dan ook gehoord dat zijn aanwezigheid zeer gewaardeerd werd. Met zijn scherpe blik en betrokkenheid bij het programma is hij de hele dag een onmisbare schakel geweest tussen het publiek, de sprekers en de organisatie.

Toinny Lukken

directeur , Diertrainersacademie