nhar

Vrouwelijke cabaretier Tuukje Gibossie inhuren

Boek Tuukje Gibossie voor je evenement, congres of seminar. 

“Tuukje Gibossie neemt u alle zorg uit handen.”

Of het nu gaat om dagvoorzitterschap of een presentatie met inhoud, die gebracht moet worden met humor. Deze dame staat haar “mannetje”, ook tussen de mannen bolwerken.
Door haar brede interesse en haar open houding weet ze iedereen aan zich te binden.

Ze is beschaafd, buitengewoon gastvrij ingesteld, heeft humor en durft kritische vragen te stellen. Tuukje kan snel opnemen, schakelen en samenvatten.

Tuukje bleek bijvoorbeeld in staat om 1800 deelnemers aan het Gezond en Zeker congres aan het werk te zetten met een Kazoo. (zie video)
Ook voor een openingsact, fakespeech, motivatiespeech of als aftrap tijdens uw congres is zij prima in te zetten.

Mocht Tuukje het niet alleen afkunnen op uw congres op uw evenement dan kan zij haar vriendinnen inzetten. Klik hier voor meer info.

Meer weten over de mogelijkheden en inzet van Tuukje Gibossie of een mogelijke openingsact? Bel ons op telefoonnummer: 0297-521919

Bij de organisatie van ons grote evenement voor Assistants kwamen we in contact met Mascha.
Vanaf het eerste moment is het een heel fijn contact geweest.
Mascha denkt mee (zelfs belangeloos), draagt suggesties voor, leest zich in, is betrokken, stelt belangrijke vragen en het belangrijkste…….. geeft ons vooral het gevoel het onder controle te hebben en de dag als heel speciaal te beleven.
Met het typetje Tuukje Gibossie als dagvoorzitster was het zo fijn om de luchtigheid erin te brengen.
Met Mascha /Tuukje bij je event wordt alles lichter.
Sandra Been

CEO Pure Assistants, Pure Assistants

WoW WoW WoW!!!! Een absolute aanrader. Ik ben Tuukje’s grootste fan. Wat een geweldige lieve vrouw. Wij van Pulcinella Moda gaan haar nu missen na het Event. Maar we laten Tuukje volgend jaar zeker weer invliegen vanuit Tokyo. Dank je wel lieve Tuukje.
Francesca Monique

Eigenaar Pulcinella Moda, Pulcinella Moda

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...