nhar

leuke trouwambtenaar met humor

Leuke trouwambtenaar nodig?

Al vele malen trouwden onze acteurs diverse koppels op een bijzondere locaties en volgens hun eigen specifieke wensen. Trouwen met de blote voeten op het strand? In de stromende regen in het bos? Om middernacht op een fort? We hebben het gedaan en het was altijd fantastisch (we hebben altijd kaplaarzen bij ons voor de zekerheid)!

Willen jullie trouwen op een locatie waar het huwelijk niet officieel voltrokken kan worden? Of willen jullie een ceremonie op een tijdstip of dag die niet mogelijk blijkt binnen jouw gemeente? Of willen jullie geen stijve officiële ambtenaar? Huur dan via ons een (fake) ambtenaar van de burgerlijke stand in. Geen saai of tuttig voorgelezen verhaal, maar een speech op jullie lijf geschreven met of zonder een cabareteske knipoog!

Jullie maken kennis met de BABS (acteur of actrice) in een persoonlijk telefonisch gesprek. Daarin bespreken jullie wat de wensen zijn. De betreffende acteur/actrice schrijft vervolgens een maatwerk verhaal dat aansluit bij jullie ideeën van de perfecte huwelijksceremonie. 

Willen jullie dat het officieel lijkt?
Wij maken een akte die lijkt op de officiële akte (deze is dus niet rechtsgeldig) van de gemeente waar jullie wonen of trouwen. Uiteraard kunnen getuigen dan gewoon tekenen en lijkt alles heel echt. Je kunt zelfs een (niet rechtsgeldig) trouwboekje bestellen bij ons. Dit boekje met het rijkswapen erop is dan een mooi herinneringsboekje.

Op de feestelijke dag zelf zal de acteur of actrice, desgewenst gekleed in toga, jullie huwelijk ceremonieel voltrekken.

Michel is trouwens beëdigd, dus hij is óók in te zetten als officiële BABS.

Leuke trouwambtenaar
leuke trouwambtenaar met humor

maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij richten ons op de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we de ideale partner voor improvisatieacteurs, presentatie, dagvoorzitters of moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.

Alle acts worden gespeeld door Mascha Bakker of Michel Rahn. Bekijk het volledige aanbod.

Bel ons: 0297-521919

Stuur een bericht:
info@improvisatieacteurs.nl

IMPROVISATIEACTRICE, PRESENTATRICE, DAGVOORZITTER

MASCHA BAKKER

Mascha is al meer dan 20 jaar professioneel improvisatieactrice. In die rol sprong ze al regelmatig in als gespreksleider, moderator of presentatrice. Door haar basis als improvisatieactrice en haar aangeboren nieuwsgierigheid was de stap naar presentatie en dag voorzitterschap, een aantal jaar geleden, snel gemaakt!

IMPROVISATIEACTEUR EN CREATIEVE DUIZENDPOOT

MICHEL RAHN

Michel is een improvisatieacteur en creatieve duizendpoot in hart en nieren.

“Als Michel er is, hoef je nergens meer naar om te kijken!” aldus één van onze vaste opdrachtgevers. Met zakken vol ervaring op het gebied van productie, theater, musical, zakelijke events en tv speelt hij met plezier meerdere rollen.