nhar

Sinterklaas huren? Boek nu!

Sinterklaas Huren? Dat doe je bij de specialist!

Ons hart gaat sneller kloppen van het feestelijke seizoen in november en december! Dat is niet zo gek, want Improvisatieacteurs.nl verzorgt inmiddels al meer dan 25 jaar Sinterklaasbezoeken!

Sint en Pieten bezoeken bedrijven en instellingen. We verzorgen geen particuliere bezoeken.

Acteur en entertainer Michel Rahn kruipt in de huid van Sinterklaas en wordt door al onze opdrachtgevers bestempeld als de enige echte! Met zijn improviserend vermogen, zijn ervaring en zijn liefde voor dit feest zorgt hij altijd voor een geloofwaardige Sint. Uiteraard zorgt hij ook in deze rol weer voor een uitmuntende uitrusting: Van luxe kostuum op maat tot echt haren baardwerk.

Michel heeft al jaren veel vaste opdrachtgevers in zijn rol als Sint en is inmiddels ook al jaren te zien op social media als de Sinterklaas van Cool Blue.
Kijk eens op onze speciale Sinterklaas-site www.sinterklaasenpieten.nl voor meer informatie!

Zodra Sinterklaas weer terug is naar Spanje, komt de Kerstman al om de hoek kijken en ook daarvoor kan Michel voor worden ingezet!

 

 

Sinterklaas huren? Boek nu!

maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij richten ons op de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we de ideale partner voor improvisatieacteurs, presentatie, dagvoorzitters of moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.

Alle acts worden gespeeld door Mascha Bakker of Michel Rahn. Bekijk het volledige aanbod.

Bel ons: 0297-521919

Stuur een bericht:
info@improvisatieacteurs.nl

IMPROVISATIEACTRICE, PRESENTATRICE, DAGVOORZITTER

MASCHA BAKKER

Mascha is al meer dan 20 jaar professioneel improvisatieactrice. In die rol sprong ze al regelmatig in als gespreksleider, moderator of presentatrice. Door haar basis als improvisatieactrice en haar aangeboren nieuwsgierigheid was de stap naar presentatie en dag voorzitterschap, een aantal jaar geleden, snel gemaakt!

IMPROVISATIEACTEUR EN CREATIEVE DUIZENDPOOT

MICHEL RAHN

Michel is een improvisatieacteur en creatieve duizendpoot in hart en nieren.

“Als Michel er is, hoef je nergens meer naar om te kijken!” aldus één van onze vaste opdrachtgevers. Met zakken vol ervaring op het gebied van productie, theater, musical, zakelijke events en tv speelt hij met plezier meerdere rollen.