nhar

Sinterklaas huren? Boek nu!

Sinterklaas Huren?
Dat doe je bij de specialist!

Sinterklaas Huren bij Improvisatieacteurs.nl – De Specialist in Feestelijk Vermaak!

Welkom bij Improvisatieacteurs.nl, dé expert in het verzorgen van onvergetelijke Sinterklaasbezoeken voor bedrijven en instellingen! Met meer dan 27 jaar ervaring in het vak, staan wij garant voor feestelijk vermaak tijdens het november en december seizoen.

Sinterklaas huren?
Waarom Kiezen voor Improvisatieacteurs.nl?

Geloofwaardige Sinterklaas: Onze getalenteerde acteur en entertainer, Michel Rahn, kruipt in de huid van Sinterklaas en wordt door al onze opdrachtgevers bestempeld als de enige echte! Met zijn jarenlange ervaring, improvisatietalent en liefde voor het feest, zorgt hij voor een geloofwaardige Sinterklaaservaring.

Exclusieve Uitrusting: Michel gaat tot het uiterste om een onvergetelijke ervaring te bieden. Van luxe op maat gemaakt kostuum tot echt haar en baardwerk, onze Sinterklaas straalt authenticiteit uit.

Professioneel en Ervaren: Michel heeft vele jaren vaste opdrachtgevers in zijn rol als Sinterklaas en is zelfs te bewonderen op social media als de Sinterklaas van Cool Blue. Zijn ervaring en professionaliteit staan garant voor een geslaagd Sinterklaasbezoek.

Onze Diensten:

Wij verzorgen Sinterklaasbezoeken voor bedrijven en instellingen.
Let op: particuliere bezoeken behoren niet tot onze dienstverlening.

Meer Informatie? Klik hier voor een bezoek aan Onze Speciale Sinterklaas-Site!

Voor gedetailleerde informatie over onze Sinterklaasdiensten en om een indruk te krijgen van de unieke sfeer die Michel Rahn als Sinterklaas brengt, bezoek onze speciale Sinterklaas-site op www.sinterklaasenpieten.nl.

Ook voor Kerstvermaak Met Michel als Kerstman!

Niet alleen voor Sinterklaas, maar ook voor Kerstvermaak bent u bij Improvisatieacteurs.nl aan het juiste adres. Zodra Sinterklaas weer terug is naar Spanje, staat Michel klaar om als Kerstman uw feestelijke evenement op te luisteren.

Vier het feestseizoen met stijl en magie – Huur Sinterklaas bij Improvisatieacteurs.nl, de specialist in feestelijk vermaak! Neem vandaag nog contact met ons op voor beschikbaarheid en boekingen.

Improvisatieacteurs.nl – Waar Feestelijk Vermaak Samenkomt!

 

Sinterklaas huren? Boek nu!

maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij richten ons op de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we de ideale partner voor improvisatieacteurs, presentatie, dagvoorzitters of moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.

Alle acts worden gespeeld door Mascha Bakker of Michel Rahn. Bekijk het volledige aanbod.

Bel ons: 0297-521919

Stuur een bericht:
info@improvisatieacteurs.nl