+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

Gericht en serieus entertainment op uw beursstand.

Beursacteurs HuishoudbeursVergeet de steltlopers zonder boodschap en de harde muziek!
Wij bedenken graag voor, of samen met u de perfecte inzet van beursentertainment op uw beursstand. Dat werkt en daar heeft u iets aan.

U gaat naar de beurs? Op de beursvloer trekt uw hele doelgroep aan uw stand voorbij. Hoe kom je dan in gesprek met de juiste bezoekers die nog niet bekend zijn met uw product of bedrijf? Ons beursentertainment legt interactief contact, zij zorgen ervoor dat de juiste prospects worden benaderd en brengen hen in contact met uw specialisten.

We hebben Quizmasters, Hostesses, Goochelaars, Presentatoren, diverse soorten entertainment en acts.

Uiteraard kunnen ook uw standbemanning een training geven hoe op de beurs te staan en om te gaan met de bezoeker!

Dus opvallen, naamsbekendheid genereren, speciale aandacht voor één product, of een goed gevoel meegeven met uw product?
We doen en kunnen het met veel plezier en zijn úw speciale visitekaartje voor de beurs. Meer weten?

Kijk hieronder of bel ons vrijblijvend via nummer: 0297-521919.

Wat je ook zoekt? Wij hebben het

En hebben we niet dat wat u zoekt? Dan maken we het toch gewoon voor u? Bijna niets is onmogelijk. Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919. Contactgegevens? Klik hier

Over ons

Het bedrijf Improvisatie- acteurs maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen.