nhar

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Lookalike 

De Perfecte Historische Sensatie!

Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele acteur brengt de historische figuur van Willem de Zwijger tot leven.

Waarom kies je voor onze Willem van Oranje Lookalike?

1. Historische Accuratesse Onze lookalike is niet zomaar iemand in een kostuum. Hij heeft kennis van de Nederlandse geschiedenis en de rol van Willem van Oranje daarin. Van zijn politieke beslissingen tot zijn persoonlijke leven, onze lookalike vertelt het verhaal op een boeiende en educatieve manier.

2. Interactieve Ervaring Of je nu een bedrijfsevenement, schoolproject of historische museum tour organiseert, onze Willem van Oranje lookalike zorgt voor een humoristische, interactieve en memorabele ervaring, foto-opportunities en zelfs educatieve workshops.

3. Flexibiliteit en Professionaliteit Onze lookalike is een zeer flexibele acteur en past zich moeiteloos aan aan verschillende evenementen en doelgroepen.
Met zijn professionele houding en uitstekende communicatieve vaardigheden zorgt hij voor een vlekkeloze en boeiend optreden.

Willem van Oranje Lookalike nodig? Boek onze Willem vandaag nog!

Mis deze unieke kans niet om je publiek te fascineren met een levendige interpretatie van een van de meest invloedrijke figuren uit de Nederlandse geschiedenis.

Neem vandaag nog contact met ons op om onze Willem van Oranje lookalike te boeken voor je volgende evenement! We hebben nog meer Look a Likes: Zoals Michiel de Ruyter en Albert Einstein

Bel nu 0297-521919 of mail aan info@improvisatieacteurs.nl

Lieve Michel!
Bedankt dat je er weer bij was!!
Het was weer GE-WEL-DIG!

Ilse Boon

Facilitaire Zaken, Gemeente Uitgeest (Buch Gemeenten)

Willem van Oranje Look A Like
Willem van Oranje
Willem van Oranje Look a Like

maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij richten ons op de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we de ideale partner voor improvisatieacteurs, presentatie, dagvoorzitters of moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.

Alle acts worden gespeeld door Mascha Bakker of Michel Rahn. Bekijk het volledige aanbod.

Bel ons: 0297-521919

Stuur een bericht:
info@improvisatieacteurs.nl