nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Typetje-typetjes huren?

Wij hebben ze. Bel ons vrijblijvend op nummer: +31(0)297-521919.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor een typetje dat past bij elke gelegenheid. En hebben we het niet standaard in ons assortiment? 
Dan maken we het op maat!

Onze typetjes/entertainers zijn dus perfect in te zetten voor bijvoorbeeld: kleine groepen, intieme locaties, maar ook tijdens bedrijfsfeesten, straattheaterfestivals, open dagen, personeels-en bedrijfsfeesten, trainingen, huldigingen, openingen, beurzen, congressen, seminars, bruiloften, en themafeesten.

specifieke Typetjes nodig?
Bel ons nu! Telefoonnummer:
+31(0)297-521919 en wij denken graag vrijblijvend met u mee.

Een typetje is een vast karakter. Desalniettemin zijn ze sterk genoeg om uw evenement meer cachet te geven. Wilt u iets grappigs of bijzonders, maar moet het wel van hoge kwaliteit zijn? Onze typetjes worden altijd uitgevoerd door professionele acteurs. Ook onze outfits en haarwerken zijn tot in detail verzorgd.

Deze typetjes en types hebben we al eens uitgevoerd:

Typetjes voor Monumentendagen, brandweerman, stewardess, piccolo, lakei, vreemde butlers, paard, stoffig type, bouwvakkers, mijnwerkers, burgemeester, politieagenten, security officers, Amerikaanse agenten, Engelse Bobby’s, vieze koks, bankrovers, Einstein, Galileo,  Ambulancebroeders, wegwerkers, Klaar-overs, De Paus, Kardinalen, Fotograaf, Boswachters, priesters, circusdirecteur, natuurgids, musketier, typetjes professoren, historische figuren……….

Let op:
Staat uw keuze hier niet bij? Bel ons dan en dan maken we het gewoon voor u!

Gageindicatie:
Typetje standaard: vanaf € 550,00 euro op basis van 4 uren exclusief 9% BTW exclusief reis en parkeerkosten af Uithoorn.

Bel daarom vandaag nog vrijblijvend kennismakingsgesprek en voor meer informatie. Ook voor boekingen belt u nu met Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer 0297-521919.

 

Referentie naar aanleiding Diploma4daagse

Bedankt voor de fijne samenwerking. Je hebt onze studenten een onvergetelijke avond bezorgd.Je was fantastisch en hilarisch!Bedankt Michel!! Lovende recensies.Mooi project.

Referentie ROC College Airport.

Hier doen we het voor! Een voorrecht om erbij te mogen zijn op deze meer dan stralende dagen!Met speciale dank aan PAR-AV geluids- en beeld-technische ondersteuning en Michel Rahn als moderator en super sfeermaker!

Referentie Gemeente Uithoorn

Beste Mascha, Allereerst hartelijk bedankt voor het verzorgen en bezorgen van de pakketten aan de vrijwilligers. Ik heb al leuke berichten gekregen en deze personen waren erg blij verrast.Nogmaals dank voor de samenwerking en tot de volgende keer.Groeten Ed

Sinterklaasstream bij de Blue Sky Group

Normaal vieren wij het Sinterklaasfeest op kantoor, wat nu vanwege Corona natuurlijk niet mogelijk was. Maar geen Sinterklaasfeest was geen optie. Dus een livestream! Helaas waren we door omstandigheden genoodzaakt dit jaar een externe Sint te regelen en kwamen we uit...

Sinterklaas voor A2 Legal en Legal Parrot

Beste Michel en Ruud, Namens heel Van As Advocaten en A2 Legal heel veel dank voor het verzorgen van een onvergetelijke middag. Mijn collega's en hun kinderen hebben genoten. De enthousiaste reacties na de verschillende sessies stroomden binnen op onze kantoor App....

Sinterklaasfilmpje Koninklijke Auris Groep

Reactie naar aanleiding filmpje Sinterklaas 7-12-2020 “We hebben ontzettend veel positieve reacties ontvangen op het Sint- filmpje! Iedereen die het filmpje heeft gezien, is onwijs enthousiast. Ook de gebarentolk heeft voor veel positieve reacties gezorgd. Er is...

Referentie ICW&O

Met een aantal medewerkers organiseerde ik een bijeenkomst, eentje waarvan we vooraf wisten dat veel aandacht zou vragen van de medewerkers en de stof soms wat taai zou zijn. Vanwege de corona-maatregelen was het niet mogelijk om de bijeenkomst op locatie te...

Referentie naar aanleiding van verjaardagsgrap

Mascha,  Toch nog even een veel te late reactie…..Het was SUPER gelukt.Mijn Complimenten. Met vriendelijke groet, Best regards,

recensie Stichting Digisterker

Al bij het eerste contact kreeg ik een professionele indruk van het bedrijf. Ik heb de contacten met Mascha Bakker dan ook als heel prettig ervaren. Ze denkt mee en komt afspraken na. Wij zochten voor de Digisterkerdag 2020 een conducteur die de bezoekersstroom in...

Referentie VKOZ

Lieve Michel en Mascha, Het was fijn samenwerken met jullie. Jullie zijn echte profs. Jullie hebben het congres een gezicht en leven gegeven. Graag tot een volgende keer!

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.