nhar

 Typetje of meerdere typetjes  huren? voor Feesten en Partijen bedrijfsevenementen en online

Onze typetjes zijn topentertainers en zijn perfect in te zetten voor kleine groepen op intieme locaties, maar ook grote tijdens personeels-en bedrijfsfeesten, straattheaterfestivals, trainingen, huldigingen, openingen, beurzen, congressen, seminars, bruiloften, en themafeesten. En uiteraard ook online of hybride!

Gespecialiseerd in maatwerktypetjes


Alle acts en entertainment worden aangepast aan uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om een boekpresentatie of het uitspreken van de miljoenennota tijdens een vakbondsvergadering. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment op maat.
Dus heeft u specifieke wensen? Bel ons dan gerust, wij denken graag met u mee.

Als u iets grappigs of bijzonders zoekt en het moet van hoge kwaliteit zijn? Moet u ons direct bellen. Onze personages worden altijd uitgevoerd door onze professionele ‘improvisatie’acteurs. Dus niet een student in een leuk pakje. Ook onze outfits en grime zijn tot in de puntjes verzorgd.

Staat uw keus er hieronder niet bij?
Dan maken we het Typetje toch gewoon op maat voor u!

Bel vrijblijvend voor meer informatie of boekingen met Improvisatieacteurs.nl op nummer 0297-521919 of stuur direct een E-mail.

 

typetjes

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.